Palle på Fuerte Ventura 2010

SPONSORER:

NYHEDER FRA FELTET.DK

Træningstur til Fuerteventura med

Team Saxo Bank i uge 9 2010


Jeg fik muligheden ved en opringning til Apollo i  februar måned. Jeg bestilte 2 uger på Playitas, som er et stort sports resorts der sponsorerer Team Saxo Bank.


Playitas er fantastisk hvis man er til sport i det hele taget. Du bor smukt, rent og med et fantastisk køkken både morgen og aften. Om dagen fik vi forplejning fra følgebil.


I uge 9 var det Bobby Jullich der var ansvarligt for træningen. Bobby  er 39 år og X-pro fra 2009. 6 år hos Bjarne Riis. Bor i Nice. Har i mange år været mere sammen med Jens Voigt end sin kone og 2 børn. Bedste ven med Frank Schleck. Tester p.t. alt udstyr for Bjarne Riis og modtager alle træningsoplysninger fra holdets ryttere for analyse.

Han er utrolig sympatisk  og meget vidende om træning, kost, kørsel o.s.v.


Vi var 17 deltagere i alt incl. en tysker og en svensker.


I uge 9 blev der kørt i ca. 25 timer og 8.000 højdemeter. Der var ingen punkteringer på de ca. 10.000 km der blev kørt. Vejene var altså fine og det var terrænet også. Stigninger på optil 10%, flotte og dejlige nedkørsler, men også mest en kraftig vind.


Vinden syntes jeg var det værste og så efter sådan en vinter i DK. Det var hårdt at følge med!


Vi spiste aftensmad sammen. Der var speciel velkomstaften med præsentation af os ryttere og Bobby, der var en aften med Bobby, hvor vi kunne spørge om alt muligt og det var spændende hvad han kunne fortælle fra sin tid som proff. Under de daglige ture var der også en livlig samtale om alt muligt fra jokes til kørsel i sidevind, drik rigtigt, spis rigtigt o.s.v.


Til slut en afskedsmiddag. Cykelugen alt incl. kostede kr. 1.500 kr. incl. morgenmad og forplejning på cykelturene. Det syntes jeg var OK!

Du kan leje en ny Specialized Tamac for 200 euro i 14 dage, hvis du ikke vil ha din egen cykel med. Du skal bare have din egne pedaler med.


I uge 10 var vi 4 danskere der fortsatte træningen.


Vejret var flot. Vi startede hver dag kl. 09.00. Da var temp. 21 gr. Den steg i løbet af dagen optil 30 gr. i den sidste uge. Solcreme var nødvendig. Ingen regn.


Jeg tager af sted igen næste vinter. Kender nu alle veje. En meget speciel Ø. Den ligner Island, men der er ingen palmer og kameler på Island.


Er der nogen der vil med så sig til !

Det var en STOR oplevelse for mig.


Palle Konggaard


p.s.: Søren Friis og Franz Müller fra Randers var i øvrigt med på turen. Med dem og et par fra Sønderjylland havde vi nogle hyggelige ”aftercykling” ved poolbaren  ;-)))