Sportsgalla 2012

SPONSORER:

NYHEDER FRA FELTET.DK

Preben og Christian til SportsGalla 2012


Det var en super oplevelse – fantastisk stemning, og Jydske Bank Boxen – er den stor? Det tror jeg nok den er, vi sad næsten helt oppe under taget og kunne næsten ikke se scenen, uden at kikke på de to storskærme der var sat op på begge sider. Det var så lige der eneste minus ved turen, det kunne jo være sjovt at komme tættere på midtercirklen hvor alle de kendte incl H.K.H. Prins Frederik sad. Men det var alt i alt en rigtig god oplevelse at få lov til at være med til.


Jeg havde taget vores stifter af klubben Christian Jaillet med, det var rigtig hyggeligt. Min kone skulle til håndboldstævne, så hun kunne ikke komme med. Det var sjovt at følge med i alt det man ikke ser i fjernsynet, der er utrolig meget aktivitet hele tiden for at få det hele til at fungere.


Jeg ved ikke om du så showet, men til sidst spillede TV2 og de blev og spillede 3-4 numre mere efter udsendelsen var stoppet i fjernsynet. Det var også rigtigt fedt, så man kan godt kalde det en succes og en kanon oplevelse…  Tak for en god oplevelse.

vi ses på vejene senere….

 

Med  venlig hilsen

Preben Munk